Management

Bedrijfsvoering - Management

Het onderwijs in 2030

Het onderwijs in 2030

De gemeente Rotterdam presenteert 4 december 2018, tijdens de Jaarbijeenkomst van Bouwstenen voor Sociaal, de video Gebouwd voor de Toekomst. De video draait om de vraag: hoe ziet de leeromgeving voor het primair en voortgezet onderwijs er in 2030 uit?

 
Bedrijfsvoering - Management

Meepraten graag!

Wat kan er beter in het onderwijs? En wat mogen scholen niet vergeten in het nieuwe schooljaar? Schoolfacilities ging op onderzoek bij ouders, leerlingen en studenten. Twee onderwerpen staan hoog op de lijst: privacy en inspraak.

Bedrijfsvoering - Management

Discussieer mee op LinkedIn

Op zoek naar een antwoord op uw vraag over bedrijfsvoering, maar weet u niet aan wie u de vraag moet stellen? Deel uw vraag in de groep Schoolfacilities op LinkedIn en wie weet helpen uw vakgenoten u op weg naar de oplossing.

Bedrijfsvoering - Management

Schoolfacilities bij Bouwstenen voor Sociaal

Schoolfacilities wordt integraal onderdeel van het Bouwstenen-platform; voor brede kennisuitwisseling en -ontwikkeling via meerdere kanalen. Bouwstenen neemt het stokje over van Frits Wolters, die 35 jaar geleden met Schoolfacilities begon.

Bedrijfsvoering - Management

Vanzelfsprekend duurzaam

Voor jongeren is duurzaamheid vanzelfsprekend. Ze verwachten dat hun school hiervoor oog heeft. Zo niet, dan nemen ze het heft in eigen handen door Green Offices op te richten of auto's te ontwikkelen die tot twintig keer gerecycled kunnen worden...

Bedrijfsvoering - Management

Aansluiten bij de lokale agenda

Ontmoeten, buitenspelen en een duurzame leeromgeving gericht op activiteiten zijn belangrijke punten voor de lokale agenda, vinden besturen in het onderwijs. Maar hoe geef je zoiets vorm?
Bedrijfsvoering - Management

Nodig aan vakantie toe

Veel docenten zijn nodig aan vakantie toe. Tijd om stil te staan bij de vraag waarom de werkdruk in het onderwijs zo hoog is. Hoe komt het dat werken in het onderwijs als stressvol wordt ervaren?

 

Meer artikelen...

Trefwoorden

Advertentie

Advertentie

September uitgave

Partners