Pro Mereor Inkoopkenniscentrum

E-mailadres Afdrukken
Burgemeester Weertsstraat 69a
6814 HM  Arnhem
Tel. 026 - 370 14 76
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
www.pro-mereor.nl


Succesvol inkopen en aanbesteden met Pro Mereor, inkoopkenniscentrum


Inkoopkenniscentrum Pro Mereor ondersteunt al 20 jaar onderwijs, zorg en overheid bij inkooppprofessionalisering. Ruime ervaring op het gebied van inkoop en Europees aanbesteden koppelen zij aan specialistische kennis. Deze dienstverlening kenmerkt zich door een hands-on mentaliteit en een pragmatische aanpak. Praktische advisering waarmee uw organisatie direct aan de slag kan.

Specialisten
De inkoopconsultants, juristen en aanbestedingsexperts van Pro Mereor zijn gespecialiseerd in o.a. de volgende inkoopsegmenten: administratieve diensten, bouw en bouwkundige diensten, facilitaire diensten en leveringen, cloud & webdiensten, energiediensten en leveringen, reprografische diensten, hrm-diensten, beveiligingsdiensten, onderwijsdiensten, sociaal domein en transportdiensten.

Pragmatische aanpak
De consultants en juristen hebben diepgaande kennis in huis over de Europese aanbestedingsregels. Zij zorgen ervoor dat de aanbestedingswetgeving voor u begrijpelijk en inzichtelijk is en borgen de doel- en rechtmatigheid. Daarnaast zijn alle consultants Best Value Practises (BVP) gecertificeerd. Zij verschikken over de juiste competenties om u te ondersteunen bij inkoop (verander)trajecten en verzorgen trainingen en cursussen. Zoals o.a. de Workshop Slim inkopen en aanbesteden in onderwijs, zorg en overheid.

'Pro Mereor heeft ons meer dan uitstekend begeleid. Onafhankelijk, met kennis van zowel aanbestedingen in het onderwijs als het aanbestedingsproces zelf. Het proces is snel en correct verlopen, de vooraf gestelde planning is gehaald. De gerichte vragen van Pro Mereor hebben voor meerwaarde gezorgd en wij hebben de best mogelijke keuze gemaakt'. - Madeleine Schoute, Stichting voor Openbaar Onderwijs

Deel dit artikel op:

 

Trefwoorden

Agenda

Geen evenementen

Laatste uitgave