Inrichting

Vloeren

Een entree die indruk maakt, kosten bespaart en veiliger is voor kinderen

Een entree die indruk maakt, kosten bespaart en veiliger is voor kinderen

Kinderen lopen veel vuil en vocht naar binnen. Met als gevolg: hoge schoonmaakkosten, onnodige slijtage van vloeren, een vieze uitstraling en de kans op uitglijden. Een goed entreematsysteem voorkomt deze problemen.

 
Vloeren

Entreemat voorkomt naar binnengelopen vuil en vocht

In het multifunctionele gebouw MFA te Gaanderen wordt veel vuil en vocht naar binnen gelopen. Interieurarchitect ClipL2R heeft daarom de profielmatsystemen van emco voorgeschreven. Het is duurzaam, esthetisch en kosten besparend.

Inrichtingsconcepten

Eigen visie NHL leidt tot nieuw concept voor eten en drinken

NHL Hogeschool in Leeuwarden lanceerde in september een nieuw concept voor eten en drinken. De school nam hierin zelf de regie, vanuit een eigen visie. Daarin staat een mooie dag voor de studenten centraal en zijn woorden als catering en kantine niet meer van toepassing. Het concept moest aansluiten bij de belevingswereld van studenten, waarin zij zich fijn voelen. Dat is uniek in het onderwijs waar cateraars voor een groot gedeelte de horecaconcepten bedenken en uitvoeren.

Inrichtingsconcepten

De psychologie van een schoolgebouw

Hoe maken we met weinig geld ons schoolgebouw zo aantrekkelijk mogelijk voor de leerlingen? Dat was een vraag van het Lorentz Casimir Lyceum in Eindhoven. Dus bracht Schoolfacilities samen met omgevingspsycholoog Joren van Dijk een bezoek aan deze school om de inrichting nader te bekijken.

Vloeren

Duurzaam en kwaliteit bij entrees van ARCUS College

Op basis van kwaliteit, duurzaamheid en functionaliteit heeft het ARCUS college voor alle entrees, naar het ontwerp van IAA Architecten, de hoogwaardige profielmatsystemen van emco toegepast. Esthetisch en kosten besparend.

Vloeren

Bijzondere uitstraling entreemat en extra functioneel met schraapprofiel

Voor de entree van het KOZ-complex te Rotterdam heeft emco de entreemat DIPLOMAAT 522 RK in de kleur beige geleverd. Harmonieus in samenhang met de andere kleuren en opvallend door het geïntegreerde schraapprofiel.

Vloeren

De emco 3-zonereiniging voorkomt overmatig vuil en vocht

Veel vuil en vocht wordt onbewust naar binnen gelopen, met als gevolg: hoge schoonmaakkosten en slijtage van achterliggende vloeren. Overmatig vuil vergroot verder het risico op uitglijden en andere ongelukken. Bovendien is het belangrijk een goede eerste indruk te bieden, aan het kind en zijn ouders.

Vloeren

Bolidtop® 700 College: speciaal voor onderwijsgebouwen

Een vloer waar elke dag duizend leerlingen op lopen moet slijtvast en onderhoudsvriendelijk zijn. Bovendien moet de hygiëne gewaarborgd zijn. De Bolidtop® 700 College biedt het allemaal. De vloer is speciaal ontwikkeld voor onderwijs gebouwen. Reden voor het Krimpenerwaard College in Krimpen aan den IJssel om voor haar nieuwe gebouw met Bolidt in zee te gaan.

Lockers

LoQit brengt universeel, toekomtvast en zeer flexibel elektronisch slot op de markt

Slimme sloten met ingebouwde intelligentie hebben de toekomst. Vandaar dat het gloednieuwe bedrijf LoQit, zusteronderneming van Sonesto, een nieuw, innovatief elektronisch slot op de markt brengt. Het slot is flexibel en toekomstvast, stelt Jurjen Cats, commercieel manager bij LoQit. “Flexibiliteit betekent dat ieder gemaakte keuze achteraf eenvoudig kan worden herzien, de slimme toegepaste technologie zorgt ervoor dat alles wat in de toekomst nog zal worden bedacht, eenvoudig gekoppeld kan worden met het LoQit slot.”

Meer artikelen...

Trefwoorden

Agenda

Geen evenementen

Laatste uitgave