Lockers

Inrichting - Lockers

LoQit brengt universeel, toekomtvast en zeer flexibel elektronisch slot op de markt

Slimme sloten met ingebouwde intelligentie hebben de toekomst. Vandaar dat het gloednieuwe bedrijf LoQit, zusteronderneming van Sonesto, een nieuw, innovatief elektronisch slot op de markt brengt. Het slot is flexibel en toekomstvast, stelt Jurjen Cats, commercieel manager bij LoQit. “Flexibiliteit betekent dat ieder gemaakte keuze achteraf eenvoudig kan worden herzien, de slimme toegepaste technologie zorgt ervoor dat alles wat in de toekomst nog zal worden bedacht, eenvoudig gekoppeld kan worden met het LoQit slot.”

 
Inrichting - Lockers

VECOS: "Wij leveren de motor van de locker"

VECOS timmert aan de weg. Het bedrijf is in vijf jaar tijd uitgegroeid tot marktleider op het gebied van elektronische lockermanagementsystemen in Nederland. Maar de ambities van VECOS houden niet op bij de grens. Wereldspeler willen zij worden en als het aan algemeen directeur Bram Kuipers ligt, gaat dat lukken ook. “VECOS staat voor innovatie, slagvaardigheid en kwaliteit. We zijn al jaren trendsetter op het gebied van elektronische lockermanagementsystemen en zetten in Nederland de norm.” Aan het woord is Bram Kuipers, algemeen directeur van VECOS. Met de lockermanagementsystemen van VECOS heeft hij goud in handen en dat weet hij als geen ander.

Inrichting - Lockers

Sonesto presenteert nieuw lockerconcept op Beurs Facilitair

Sonesto, leverancier van kwalitatief hoogstaande, onderscheidende en innovatieve systemen op het gebied van het veilig opbergen en uitgeven van goederen, lanceert een volledig nieuw lockerconcept waarmee scholen hun aula’s, ontvangstruimtes, lobby’s en andere ruimtes een compleet nieuw aanzien kunnen geven. Op de Beurs Facilitair in de Brabanthallen in Den Bosch wordt het nieuwe concept geïntroduceerd.

Inrichting - Lockers

Sander Egbers, directeur Sonesto: “Kwaliteit en functionaliteit van de locker moet gunningscriterium blijven bij aanbestedingen”

Sinds september 2013 is Sander Egbers de nieuwe directeur van Sonesto en speelt  Klaas Grootherder  als eigenaar van de onderneming nog een bescheiden rol. Maar het eigenzinnige beleid met een echte MKB-mentaliteit is gebleven. Sander Egbers, afkomstig als eindverantwoordelijke van o.a. Faber Haarden in Heerenveen, zegt het belangrijk te vinden om alles uit de relatie met de klant te halen. “Grenzen verleggen ten aanzien van de toepassing van lockers, postvakken en garderobesystemen, maar ook van het komen tot de juiste deal en de realisatie ervan en uiteraard de meest optimale nazorg.” Voor Schoolfacilities aanleiding om te vernemen waar hij voor staat en waar hij met Sonesto in Drachten naar toe wil.

Trefwoorden

Agenda

04 november: Privacy in het onderwijs

Laatste uitgave