Sanitair

Inrichting - Sanitair

De Haagse Scholen kiest keukens van Van Warmerdam: “Gebruiksvriendelijk, stevig, duurzaam en nog mooi ook”

De Haagse Scholen kiest keukens van Van Warmerdam: “Gebruiksvriendelijk, stevig, duurzaam en nog mooi ook”

Pantry’s en keukens in scholen worden intensief gebruikt. Kiezen voor duurzaamheid en kwaliteit loont dan ook op de lange termijn. Vandaar dat stichting De Haagse Scholen (DHS) uit Den Haag al jaren zaken doet met Van Warmerdam Speciaal Meubilair. Onlangs lieten ze nog vier pantry’s en drie keukens plaatsen in de geheel gerenoveerde openbare school De Vlierboom.

 
Inrichting - Sanitair

Stichting Promes rekent af met hinderlijke toiletgeur

Als gebouwenbeheerder namens Stichting Promes heeft Willem Prins (64) het onderwijs gedurende een periode van tientallen jaren van dichtbij zien veranderen. Van klassikaal onderwijs naar individueel onderwijs; van kleine zelfstandige scholen naar grote schoolgemeenschappen. Medio juli 2013 nam hij samen met de leerlingen van groep 8 afscheid van Stichting Promes. Na een werkzaam leven van 50 jaar breekt een periode aan voor zaken die niets met school te maken hebben. Prins kijkt echter met genoegen achterom: "Ze kunnen me altijd bellen. Het beheren van gebouwen in combinatie met veel interactie met leerlingen en docenten blijft dienstbaar werk met veel voldoening."

Inrichting - Sanitair

Klaslokaal verdient keuken met lange levensduur: Stichting De Haagse Scholen, ‘investeren in kwaliteit loont’

Loop een willekeurig klaslokaal binnen en de kans is groot dat het keukenblok gebreken vertoont. Deurtjes die niet goed sluiten, beschadigde panelen, opgezwollen spaanplaat, enzovoort. In veel klaslokalen van De Haagse Scholen, een stichting voor openbaar basis- en speciaal onderwijs in Den Haag, was dit het geval. “Niet alleen ziet het er dan al snel verwaarloosd uit, ook vereist een standaard keukenblok veel onderhoud en levert het ergernis op bij leerkrachten en ouders. Daarom kiezen wij nu keukenblokken van WSM die, op maat gemaakt, veel langer meegaan en praktisch onderhoudsvrij zijn.”

Trefwoorden

Agenda

04 november: Privacy in het onderwijs

Laatste uitgave