De emco 3-zonereiniging voorkomt overmatig vuil en vocht

E-mailadres Afdrukken

Veel vuil en vocht wordt onbewust naar binnen gelopen, met als gevolg: hoge schoonmaakkosten en slijtage van achterliggende vloeren. Overmatig vuil vergroot verder het risico op uitglijden en andere ongelukken. Bovendien is het belangrijk een goede eerste indruk te bieden, aan het kind en zijn ouders.


Efficiënte 3 zone-reiniging
De emco entreematsystemen hebben zich in de loop der jaren bij een groot aantal scholen bewezen als dé oplossing ten behoeve van vuil- en vochtreductie. Het 3-zonereinigingssysteem is speciaal ontwikkeld voor scholen en bestaat uit 3 zones. De eerste zone is buiten, waar een borstelmat het grove vuil van de schoenzolen verwijdert. De tweede zone bestaat uit een mat met tapijtinlagen die het restvuil en eerste vocht opnemen. Tot slot de derde zone, een droogloopzone die het vocht opneemt. In deze laatste zone kunnen logo’s en afbeeldingen worden geprint, die voor kinderen een waardevolle beleving toevoegen.

Aangepast aan uw wensen
Het emco entreematsysteem wordt volledig op maat gemaakt en is zowel qua type als afmeting af te stemmen op de specifieke eisen van de school. Voor een individuele uitstraling biedt emco een groot aantal mogelijkheden met betrekking tot vormgeving, kleuren en materialen. Indien gewenst kan zelfs ledverlichting worden geïntegreerd.

 

 

 

 

 

 

 

Voordelen
De emco entreematten zorgen voor een besparing op reinigingskosten en verlengen de levensduur van de achterliggende vloeren. Zij zorgen verder voor een mooie uitstraling van de school en voor meer veiligheid, doordat het uitglijden wordt beperkt.

Restyle entree met lage kosten
Een mat kan door veelvuldig gebruik of door bijvoorbeeld brandvlekken en kauwgom aan slijtage onderhevig zijn. De oplossing is simpel en efficiënt: De tapijtstroken kunnen ter plaatse eenvoudig worden verwisseld. Het aluminium draagprofiel blijft volledig intact. Met lage kosten kan de levensduur van de entreemat zo worden verdubbeld.

Informatie: www.emco-bau.com

Deel dit artikel op:

 

Trefwoorden

Agenda

Geen evenementen

Laatste uitgave