Bijzondere uitstraling entreemat en extra functioneel met schraapprofiel

E-mailadres Afdrukken

Voor de entree van het KOZ-complex te Rotterdam heeft emco de entreemat DIPLOMAAT 522 RK in de kleur beige geleverd. Harmonieus in samenhang met de andere kleuren en opvallend door het geïntegreerde schraapprofiel.


Het nieuwe KOZ-complex te Rotterdam heeft een markante kleur, zowel van binnen als buiten. Het gebouw is ontworpen door Simone Drost Architecture. Zij wilde de entreemat in samenhang brengen met de overige toegepaste kleuren, daarom is gekozen voor tapijtstroken in de warme en rustige kleur beige. Wat extra opvalt aan deze entreemat is het geïntegreerde aluminium schraapprofiel. Dit profiel geeft de entreemat een chique uitstraling en zorgt voor een extra schrapende werking, zodat het naar binnen lopen van vuil wordt voorkomen.

De duurzame entreematserie DIPLOMAAT is een hoogwaardige serie entreematten en volledig op maat te maken. Duurzaam door de hoge kwaliteit, een efficiënte reinigingsfunctie en het stijlvolle design. Afhankelijk van het type entree en de functie, levert emco vele unieke inlagen, in allerlei kleuren en dessins. Een bijzonder accent is de emco LUMINA VIA led-verlichting, geschikt voor zowel het binnen- als buitenbereik, en tevens leverbaar in verschillende kleuren. De kleur is individueel instelbaar, op afstand of via een iPad of Smartphone. Daarnaast levert emco aluminium inbouwramen als accessoire voor de entreemat.

 

 

Cradle to Cradle®
Voor Cradle to Cradle® projecten levert emco de entreematserie ECOLINE® PIONEER. Deze serie is volledig recyclebaar en gecertificeerd. De speciale inlagen vangen fijn stof beter op, zodat dit minder wordt ingeademd.

www.emco-bau.com

Deel dit artikel op:

 

Trefwoorden

Agenda

Geen evenementen

Laatste uitgave