Duurzaam en kwaliteit bij entrees van ARCUS College

E-mailadres Afdrukken

Op basis van kwaliteit, duurzaamheid en functionaliteit heeft het ARCUS college voor alle entrees, naar het ontwerp van IAA Architecten, de hoogwaardige profielmatsystemen van emco toegepast. Esthetisch en kosten besparend.


Het omvangrijke ARCUS College heeft een bebouwd oppervlak van ca. 36.000 m² en biedt onderwijs aan ca. 4.000 MBO-studenten. Bij een dergelijke school is er altijd een hoge loopfrequentie, met als gevolg dat grote hoeveelheden vuil en vocht het gebouw in worden gelopen. Dit probleem is grotendeels voorkomen door de toepassing van aluminium profielmatten. Voor de zes entrees zijn de emco profielmatten Diplomaat 522 RCB en 522 RG geleverd. Deze entreematten zorgen ervoor, dat het vuil en vocht perfect bij de entrees wordt opgenomen en niet verder in het gebouw wordt verspreid. Op deze manier blijven de achterliggende vloeren langer schoon, blijvend mooi en wordt bespaard op schoonmaakkosten. De robuuste kwaliteit geeft elke entree een hoogwaardige uitstraling, die past bij het moderne complex.

Harmonieus of contrastrijk ontwerp
Afhankelijk van het type entree, het aantal zones en de reinigingsfunctie, levert emco vele unieke inlagen: ruwharige tapijtstroken, cassetteborstels, rubber en MAXIMUS tapijtstroken. Alle inlagen zijn leverbaar in vele kleuren en mooie dessins. Dit geldt overigens ook voor het aluminium profiel, dat bijvoorbeeld in het zwart is te leveren. Zo kunt u een harmonieus of juist contrastrijk ontwerp creëren. Er is altijd wel een kleur die past.

 


Cradle to Cradle®
Voor Cradle to Cradle® projecten levert emco de entreematserie Ecoline® Pioneer. Dit type entreemat is volledig recyclebaar en bovendien vangen de speciale inlagen fijnstof beter op, zodat dit minder wordt ingeademd.

Restyle entree met lage kosten
Vuil, brandvlekken, kauwgom en dergelijke zijn niet gewenst. De oplossing is simpel en efficiënt, doordat de tapijtstroken (inlagen) van de entreemat eenvoudig ter plaatse kunnen worden verwisseld. Met lage kosten is de entreemat weer als nieuw.

www.emco-bau.com

Deel dit artikel op:

 

Trefwoorden

Agenda

Geen evenementen

Laatste uitgave