Een entree die indruk maakt, kosten bespaart en veiliger is voor kinderen

E-mailadres Afdrukken

Kinderen lopen veel vuil en vocht naar binnen. Met als gevolg: hoge schoonmaakkosten, onnodige slijtage van vloeren, een vieze uitstraling en de kans op uitglijden. Een goed entreematsysteem voorkomt deze problemen.


Speciaal voor o.a. scholen heeft emco het hoogwaardige 3-zone reinigingssysteem ontwikkeld. Het 3-zone reinigingssysteem zorgt voor een opname van 90% aan vuil en vocht bij de entree. Het gevolg is dat minder vuil en vocht naar binnen wordt gelopen, zodat de achterliggende vloeren langer schoon en blijvend mooi blijven. De emco 3-zone reiniging beperkt bovendien het risico van uitglijden, omdat vocht adequaat wordt opgevangen. Tot slot het imago aspect. Een goed entreematsysteem geeft de entree een mooi uiterlijk, dus het bevordert het imago van de school. De eerste indruk is tenslotte goud waard!

Door de vele mogelijkheden qua vormgeving en de hoogwaardige materialen van de inlagen past het emco 3-zone reinigingssysteem altijd in het ontwerp van de entree. Dankzij de vele kleuren kan een school voor verschillende belevingen kiezen, met contrast of in harmonie met het ontwerp. Qua maatvoering is bovendien bijna alles mogelijk.

De emco entreematsystemen zijn o.a. toegepast bij: het Arcus College te Heerlen, Ezinge te Meppel, OBS Mettegeupel te Oss, KOZ-complex te Rotterdam en MFA te Gaanderen.


Ook Cradle to radle®
Naast de standaard series levert emco voor Cradle to Cradle® projecten de entreematserie Ecoline® Pioneer. Dit type entreemat heeft dezelfde eigenschappen en voordelen als de overige entreematten, echter is volledig recyclebaar. De Ecoline® heeft wel een onderscheidend voordeel: de speciale inlagen vangen fijnstof beter op, zodat dit minder wordt ingeademd.

Extra service bij vervuiling
Vuil, brandvlekken, kauwgom en dergelijke zijn in de entreemat niet gewenst. Emco biedt daarom een extra service: het ter plaatse vervangen van de tapijtstroken (inlagen). Met lage kosten is de entreemat weer snel als nieuw.

www.emco-bau.com

Deel dit artikel op:

 

Trefwoorden

Agenda

Geen evenementen

Laatste uitgave