Over ons

E-mailadres Afdrukken

Schoolfacilities heeft in haar 37 jarig bestaan een goede naam in het onderwijs opgebouwd. In deze jaren is er natuurlijk veel gebeurd. Van een blad, bestemd voor de conciërge (destijds de facilitair manager van het eerste uur) groeide Schoolfacilities mee naar het managementniveau waarop nu binnen het gehele onderwijsveld belangrijke investeringsbeslissingen worden genomen. Deze ontwikkeling is zowel aan de vraagkant (het onderwijs) als de aanbodzijde (bedrijfsleven) met veel belangstelling gevolgd.

Vraag en aanbod koppelen

Mede hierdoor heeft Schoolfacilities zich ontwikkeld tot een netwerkorganisatie die zich op het snijvlak van vraag en aanbod bevindt. Wij zijn constant op zoek naar samenwerking met bedrijven die het onderwijs facilitaire oplossingen kunnen bieden, met als doel efficiency en kostenbesparing. De samenwerking is erop gericht om de aanwezige kennis voor deze doelgroepen te delen, vermeerderen en te verspreiden.

Meerwaarde

Binnen de samenwerking hanteren we de volgende uitgangspunten.

  • Inspireren; we inspireren door expertise over goede voorbeelden breed te ontsluiten.
  • Verbinden; we richten ons proactief op samenwerking en verbinding met en tussen kennispartner en de onderwijssector.
  • Delen; door kennis breed te verspreiden voorkomen we dat het wiel steeds opnieuw moet worden uitgevonden.


Binnen de samenwerking organiseert Schoolfacilities netwerkbijeenkomsten, workshops, rondetafelgesprekken en staan we op beurzen. De communicatie naar de doelgroepen (PO, VO, MBO, HBO, WO en gemeenten) wordt gedaan via het vakblad Schoolfacilities, de website www.schoolfacilities.nl en de nieuwsbrief.

Spreekt deze aanpak u aan?

Neemt u dan contact met Emma Heinhuis via 033 - 258 7160 of Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

 

Volg ons ook via

     

 

 

Trefwoorden

Agenda

04 november: Privacy in het onderwijs

Laatste uitgave