Partner worden?

E-mailadres Afdrukken

Schoolfacilities

Schoolfacilities is een platform voor eigentijdse en duurzame onderwijsorganisaties. Binnen dit platform wisselen we kennis en ervaring uit en verdiepen we ons in complexe vragen rond de organisatie en bedrijfsvoering van het onderwijs. Dat doen we onder de paraplu van Bouwstenen voor Sociaal. Zo leggen we de verbinding tussen de inhoud, de organisatie en de omgeving van het onderwijs.

Actief meedoen

Actief meedoen als partner van Bouwstenen is natuurlijk het leukst en meest effectief, maar om ook de rest van het onderwijs mee te laten profiteren van de nieuwste kennis en inzichten, delen we die breed via allerlei kanalen, waaronder het vakblad Schoolfacilities, digitale nieuwsbrieven, LinkedIn en Twitter.

Wij werken aan uw agenda

Wat we in de netwerken uitwisselen en ontwikkelen, delen we breed via het vakblad Schoolfacilities en de website van Bouwstenen voor Sociaal. Daarmee kunt u een voorbeeld zijn voor anderen en bent u zichtbaar als professionele organisatie.

Vast bedrag per jaar

Kosten liggen tussen de € 850,- voor kleine scholen en € 2.000,- voor grote (ex BTW). 

Aanmelden en meer informatie

Lees hier meer over het partnership of meld u direct aan. Of neem contact met Emma Heinhuis via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of via 033 2584337.

 

 

Trefwoorden

Agenda

Geen evenementen

Laatste uitgave