Abonnement op vakblad Schoolfacilities

E-mailadres Afdrukken

Vakblad Schoolfacilities verschijnt vier keer per jaar in een oplage van meer dan 3500 exemplaren. Schoolfacilities is in 1983 gestart als blad voor de conciërge, die toen immers als 'facilitair manager' fungeerde. Door schaalvergroting en lumpsum-financiering is er op beslissingsniveau veel veranderd en Schoolfacilities veranderde mee. Momenteel informeert Schoolfacilities haar lezers over alle facetten van huisvesting en facilitaire processen. 

Voor wie?

De lezers van Schoolfacilities zijn de beslissers binnen onderwijsinstellingen in het primair, voortgezet, middelbaar beroeps, het hoger beroeps en het wetenschappelijk onderwijs op allerlei niveaus en de onderwijswethouders van gemeenten; evenals de stichtingen die het bovenschools management over de basisscholen voeren. Veelal opereren deze stichtingen in nauwe samenwerking met gemeenten; zeker nu basisscholen onder het regime van lumpsum-financiering vallen.

Inhoud laatst verschenen uitgave lezen?

De digitale versie van de laatst verschenen uitgave van Schoolfacilities is aan te vragen via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

(Online) abonnement op schoolfacilities?

Onderwijsinstellingen en gemeenten in Nederland ontvangen Schoolfacilities gratis op basis van control circulation. De abonnementsprijs voor relaties is € 39,50 per schooljaar. Wilt u Schoolfacilities ontvangen, meld u dan aan via dit formulier.

Zichtbaar via Schoolfacilities?

Overweegt u om in het vakblad Schoolfacilities te adverteren of benieuwd naar andere mogelijkheden om via het blad zichtbaar te zijn? Hier leest u meer over onze mogelijkheden en tarieven.

Voor vragen of specifieke wensen kunt u contact opnemen met Emma Heinhuis via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of via 033 2584337.

 

 

Trefwoorden

Agenda

04 november: Privacy in het onderwijs

Laatste uitgave