Zichtbaar via Schoolfacilities

E-mailadres Afdrukken

Groot bereik vakblad

Het vakblad Schoolfacilities is al meer dan 30 jaar in veel docentenkamers te vinden. Dat willen we graag zo houden, want voor modern en duurzaam onderwijs heb je alles en iedereen nodig. Het blad verschijnt 4 keer per jaar in gedrukte vorm, in een oplage van ca. 3.600 exemplaren. Het wordt gelezen door schoolbesturen, (locatie) directeuren, facilitair managers, inkoopmanagers, controllers, vastgoed-/huisvestingsmanagers, gebouwenbeheerders en docenten in het PO, VO, MBO, HBO en bij Universiteiten. Ook vrijwel alle gemeenten ontvangen het blad gratis in de bus. Omdat het vaak door meer personen wordt gelezen, bereiken we met het vakblad naar schatting zo’n 15.000 mensen.

Ook digitaal

Vanaf 2021 is het blad ook digitaal beschikbaar. Daarnaast versturen we met enige regelmaat een digitale nieuwsbrief met actualiteiten, bijeenkomsten en white papers. Deze informatie wordt via de website van Schoolfacilities ontsloten en via social media verspreid. 

Zichtbaar via Schoolfacilities

Aanvullend op de redactionele pagina’s kunt u een inhoudelijk artikel of een advertentie voor het blad aanleveren of een nieuw product promoten in de rubriek ‘Nieuw op de markt’. Ook kunt u een bericht of advertorial met bijvoorbeeld een white paper via onze digitale nieuwsbrief verspreiden of lezers attenderen op een bijzondere bijeenkomst of specifiek document. Partners van Bouwstenen hebben daarbij altijd een streepje voor.

Onze mogelijkheden

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk dan hier onze mogelijkheden en tarieven.

Heeft u vragen of specifieke wensen? Neem dan contact op met Emma Heinhuis via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of 033 - 258 4337.

 

Trefwoorden

Agenda

04 november: Privacy in het onderwijs

Laatste uitgave